Promoten kostenbesparende programma's


Het is in het belang van de donateur dat goede doelen zo laag mogelijke organisatiekosten maken zodat er zoveel mogelijk van de donatiegelden naar de doelstelling van het goede doel gaat.


Stichting Donateursbelangen promoot kostenbesparende donatieprogramma's voor goede doelen zoals en onder andere Techsoup Nederland waarmee goede doelen kunnen besparen op hun kosten.

Techsoup Nederland


Hoe TechSoup Nederland non-profit organisaties helpt

Beschikken over moderne technologie is belangrijk voor uw organisatie, maar neemt het een te grote hap uit uw budget? Er wordt verwacht dat non-profit organisaties een maximum aan middelen besteden aan hun maatschappelijke dienstverlening eerder dan hun administratie.


Techsoup helpt non-profit organisaties zich professioneel uit te rusten met de meest up to date technologie, door hun gratis of tegen een zeer lage prijs toegang te geven tot de producten en diensten van grote IT-leveranciers, zoals Adobe, Cisco, Microsoft, Norton, Google en vele andere… Dit maakt deel uit van de maatschappelijke betrokkenheid van deze bedrijven.


Goede doelen kunnen op deze manier producten verkrijgen, als donatie – mits een kleine administratieve financiële bijdrage – of tegen een zeer hoge korting.


Het Nederlandse TechSoup programma is een samenwerkingsverband van SOCIALware VZW, Stichting Donateursbelangen en het TechSoup Global Network.


Voor meer informatie, zie: https://www.techsoup.nl