Steun ons met een donatie - De keuze is aan jou!


Een goed georganiseerde non-profit sector houdt rekening met jouw belangen als donateur. Niet alle goede doelen geven donateurs keuzevrijheid of laten donateurs communicatievoorkeuren via zelfservice beheren. Is het niet slim als goede doelen dit alsnog aan jou aanbieden? Het zal jouw vertrouwen in goede doelen verhogen. Stichting Donateursbelangen is een stichting zonder winstoogmerk. Steun ons bij het behartigen van de belangen van donateurs zodat we gezamenlijk strijden voor ethische en donateurgerichte fondsenwerving in de non-profit sector. Wij werken voor donateurs, met donateurs en door donateurs.

Online doneren (tot 750 euro)

Doneer alleen als je het zelf wil aan Stichting Donateursbelangen door op onderstaande button te klikken of door deze DONEER link te volgen. (LET OP! Je kunt maximaal 750 euro per keer doneren via de online doneren link!) Alvast bedankt voor je donatie.

Geld overmaken (750+ euro)

Je kunt ook rechtstreeks geld overmaken aan Stichting Donateursbelangen door jouw bijdrage over te maken op IBAN rekeningnummer NL54 RABO 0123 9049 43 ten name van Stichting Donateursbelangen en met als omschrijving: Donatie. Hierbij geldt er geen maximum van 750 euro. Alvast bedankt voor je donatie.


Kosten?

Via de online doneren (betaalverzoek) button of als je rechtstreeks geld op ons IBAN rekeningnummer stort maak je geen extra kosten als gever. Stichting Donateursbelangen betaalt alleen zelf de gebruikelijke kosten voor het bijschrijven van een Eurobetaling op haar bankrekening of dit nu via zelf geld storten of via het online doneren betaalverzoek verloopt (€ 0,15).


Privacy

Wij ontvangen het geld rechtstreeks via de bank op ons bankrekeningnummer en er zit dus geen tussenpartij tussen. Hierbij worden uw naam en bankrekeningnummer voor ons zichtbaar. Wij doen NIET aan klantprofilering en zullen de donatie niet koppelen aan overige gegevens. Doneren staat los van het lidmaatschap met betrekking tot de online donateursbelangen community.


Anoniem doneren of andere betaalvormen?

Wilt u niet dat de privacygegevens bij Stichting Donateursbelangen terechtkomen dan kunt u ook doneren via deze donatiemodule link van Geef.nl. De gegevens die u deelt zijn dan wel bij het platform bekend maar worden niet met ons gedeeld.


Wat doet Donateursbelangen met ontvangen donaties

Ontvangen donatiegelden worden aangewend om de belangen van donateurs in Nederland te behartigen waarbij we komen tot ethische en donateurgerichte fondsenwerving door goede doelen, donatieplatformen en overige fondsenwervende organisaties. Denk hierbij aan onderzoekskosten, organisatiekosten, juridische kosten, etc. Met jouw steun kunnen we het verschil maken voor alle donateurs in Nederland.