Raak betrokken en doe mee!

Stichting Donateursbelangen biedt gevers de online donateursbelangen community waar jij gratis lid van kunt worden. Het lidmaatschap op de donateursbelangen community betreft geen lidmaatschap in de vorm van een lidmaatschap bij een vereniging of het (ver)krijgen van zeggenschap binnen de Stichting Donateursbelangen. Wij vertegenwoordigen donateurs die gratis lid zijn geworden van de online donateursbelangen community.

Lidmaatschap donateursbelangen community

Door gratis lid te worden van de online donateursbelangen community geldt dat wij jouw belangen als donateur behartigen maar het lidmaatschap biedt nog meer. Binnen het gratis lidmaatschap online donateursbelangen community:

Ga naar uitleg over de gratis online donateursbelangen community

Volg deze link of gebruik de button UITLEG COMMUNITY als je meer uitleg wil hebben over de gratis online donateursbelangen community.

Image alt

Jouw bijdrage?

Wil je met jouw kennis (expert), een bijdrage (funding), vrijwilliger of op een andere manier een bijdrage aan Stichting Donateursbelangen leveren of een bijdrage aan de online donateursbelangen community voor leden leveren, laat het ons weten!