Raak betrokken en doe mee!

Stichting Donateursbelangen faciliteert de online donateursbelangen community waar jij gratis lid van kunt worden. Het lidmaatschap op de donateursbelangen community betreft geen lidmaatschap in de vorm van een lidmaatschap bij een vereniging of het (ver)krijgen van zeggenschap binnen de Stichting Donateursbelangen. Wij vertegenwoordigen donateurs die gratis lid zijn geworden van de online donateursbelangen community.

Word gratis lid

Ben jij donateur van een goed doel? Word gratis lid van de online donateursbelangen community en wij behartigen jouw donateursbelangen. Wij houden je via e-mail op de hoogte wat we allemaal doen en leggen uit hoe ook jij actief mee kunt doen in de online donateursbelangen community.

Bedankt voor jouw inschrijving als lid van de online donateursbelangen community

Lidmaatschap donateursbelangen community

Door gratis lid te worden van de online donateursbelangen community geldt dat wij jouw belangen als donateur behartigen maar het lidmaatschap biedt nog meer. Binnen het gratis lidmaatschap online donateursbelangen community:

  • Ontvang je de donateursbelangen nieuwsbrief (je kunt altijd zelf weer uitschrijven)
  • Mag je anoniem deelnemen aan onderzoeken onder donateurs en jouw mening delen en geven
  • Behartigen wij belangen van donateurs in het algemeen en voor de community leden in het bijzonder
  • Mag je als community lid het meldpunt gebruiken om een klacht in te dienen als je er met de fondsenwervende organisatie zelf niet uitgekomen bent
  • Delen wij informatie over de goede doelen sector met je
  • Mag je optioneel op video via een kort interview aangeven aan wie jij doneert, waarom en welke donateursbelangen jij graag behartigd ziet worden. Interesse voor een interview? Laat het ons weten.
  • Starten wij (hopelijk gezamenlijk met jou) een lobby om donateursbelangen op de kaart te zetten
  • Mag je met ons delen wat volgens jou in het belang van donateurs onderzocht moet worden
  • Werk je samen met ons aan het vergroten van het donateursvertrouwen door informatiedeling. 
  • Krijg je (optioneel) toegang tot de online Reddit donateursbelangen community waarop we gezamenlijk onderwerpen m.b.t. donateursbelangen bespreken. Meld je hier aan: reddit.com/r/donateursbelangen/ LET OP! Omdat we gezamenlijk Reddit gebruiken geldt in dit geval het privacybeleid van Reddit. 


Jouw bijdrage?

Wil je met jouw kennis (expert), een bijdrage (funding), vrijwilliger of op een andere manier een bijdrage aan Stichting Donateursbelangen leveren of een bijdrage aan de online donateursbelangen community voor leden leveren, laat het ons weten!