Doe De Donateursbelofte en sluit jullie non-profitorganisatie aan als participant

Laat zien dat donateurgericht werken in jullie DNA zit als goededoelenorganisatie en ontvang de DonateursBelangen-Badge.

Waarom aansluiten?

Wij komen op voor uw belangen!

Aanmeldingsformulier

Vul onderstaand aanmeldingsformulier in en we nemen contact op hoe jullie fondsenwervende organisatie zich kan aansluiten bij Stichting Donateursbelangen via onderstaand stappenplan.

GELUKT! We nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

De procedure met betrekking tot het aanmelden


Stappenplan


Stap 1: Meld de organisatie aan via bovenstaand formulier.


Stap 2: Binnen 1 werkdag sturen wij De Donateursbelofte toe die digitaal ondertekend zal moeten worden.


Stap 3: Na ondertekenen van De Donateursbelofte plaatsen wij jullie organisatie op het online register met alle participerende non-profitorganisaties die de DonateursBelangen-Badge mogen voeren.


Stap 4: Stichting Donateursbelangen levert de DonateursBelangen-Badge aan als de overeenkomst van beide kanten is ondertekend. Hierna geldt dat De DonateurBelangen-Badge gebruikt mag worden op uitingingen zolang voldaan wordt aan datgene wat in De Donateursbelofte staat.  


Uitleg bij bovenstaande stappen.

Donateurs kunnen online de lijst van non-profitorganisaties raadplegen die De Donateursbelofte hebben ondertekend en waarbij donateurs ervan uit kunnen gaan dat hun belangen behartigd worden en er donateurgericht gewerkt wordt. 


Kosten?

Vanaf 2023 is de jaarlijkse bijdrage om De DonateursBelangen-Badge te kunnen voeren op uitingen op 0 euro gezet en dus gratis in gebruik. Dit tot nader order.